IMPORTANT: PER A PODER PUJAR ELS ARXIUS HEU D'ESTAR REGISTRATS EN AQUEST CURS MOODLE COM A ALUMNES. NO PODEU PUJAR ARXIUS SI ENTREU A AQUEST MOODLE COM A VISITANTS. HEU D'ENTRAR COM A ESTUDIANTS

Aquesta sala d'alumnes/as ha sigut creada per tal de facilitar la tasca tutorial i la comunicació amb i entre l'alumnat en un moment d'hibridació de l'ensenyament (presencial i online).

  • Què podem fer a la sala de Tutoria?

 Coses com ara: consultar el calendari setmanal de classes telemàtiques, accedir a la descripció de cada classe, accedir als enllaços de les videoconferències, rebre avisos i notícies de la Tutora del grup (evitant consultar i filtrar el correu electrònic), comunicar-nos amb la resta de la classe en el fòrum (evitant el Whatsapp): fer-nos preguntes i ajudar-nos a resoldre dubtes, etc.

  • Quins documents podrem trobar en la sala de Tutoria?

Tots aquells documents relacionats amb la Tutoria pedagògica, com per exemple el calendari del curs, l'horari de grup, la guia de l'alumnat, els resums de les programacions dels mòduls del cicle, informació relativa a la teleassistència (help desk equips bcn), etc. Així com també el material pedagògic i els recursos que anem generant en les sessions (cerca avançada en cercadors _search operators_, creació de portafolis, dinàmiques de treball, etc).

Aquest curs permet veure la selecció de les propostes presentades i fer la votació per aquella que agradi més.

Actes de la junta de delegats

Informació i documents pels alumnes

Si ets estudiant de cicle formatiu de grau superior pots accedir a la universitat sense fer cap prova d'accés. La teva nota d'admissió a la universitat serà l'obtinguda al cicle formatiu que has fet, una nota entre 5 i 10 punts.

Si vols millorar les teves opcions d'admisió als estudis universitaris del teu interés, pots presentar-te a la PART ESPECÍFICA de les PAU.

Aquí trobaràs la informació necessària per la inscripció i matrícula a les PAU.